Even tussendoor… #1

Heb je dat ook wel eens? Dat je even iets kwijt wilt zonder dat het erg aan een onderwerp hangt? Ik wel, daarom zo nu en dan een artikel ‘Even tussendoor’. Met mededelingen of andere dingen die ik kwijt moet. Een soort ‘kletsblog’.

Wat is er allemaal tussendoor te melden?

Een nieuwe lay-out

Een nieuwe lay-out inderdaad. Waarom? Nou, gewoon omdat ik het leuk vindt om een lay-out te maken en sinds kort heb ik weer een soort van beschikking over Photoshop (omdat ik een chromebook heb, waar je niks op kunt downloaden heb ik al een aantal jaren geen Photoshop meer tot mijn beschikking). Ik heb namelijk Photopea ontdekt, waarmee je ook heel veel kan.

Ook wilde ik mijn lay-out iets cleaner, zodat jullie er ook lekker rustig van worden 🙂

De blogplannen voor 2018

En verder heb ik nog wat blogplannen voor 2018 die ik graag deel.

☆ Een betere plannning | Ik vind bloggen heel leuk, maar soms heb ik er geen tijd voor. Nu máák ik er tijd voor. Althans, op regelmatige basis. Door een planning hoop ik iets meer in het voren te kunnen bloggen, waardoor er regelmatiger iets verschijnt. Ook hoop ik mijn plannen wat beter uit te kunnen voeren in plaats van altijd maar redelijk ad hoc te bloggen.

☆ Oude artikelen krijgen een nieuw leven | Er staan nog ruim tweehonderd oude blogs in mijn concepten die ik mondjesmaat ga publiceren. Dus als je een ‘bekend’ artikel tegenkomt, schrik dan niet. Ze zijn nog altijd ‘actueel’ of ze worden een beetje aangepast aan de tijd.

☆ Zelf foto’s maken | Eén van de puntjes waarom mijn blog altijd een beetje cheap was, is omdat ik geen foto’s kan maken. Maar goed, ik ga het in de toekomst toch proberen om bij elke blogpost zelf een foto te maken. Dit zal in het begin misschien niet zo goed gaan, maar al doende leert men. Dus vergeef me alsjeblieft voorlopig… Waarom ik foto’s ga maken? Omdat de blog hierdoor iets persoonlijker en professioneler wordt en ik me dan niet meer schuldig hoef te voelen ten opzichte van al die fotografen van pixabay.

Dat was het even voor ‘tussendoor’. Bedankt voor je tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *